DEIS

Digital Education for Innovation in School

LinkFacebookInstagramLink

Anunț selecție elevi - Tabăra de Vară 

Anunt selectie elevi Tabara de Vara.pdf

Creare resursă digitală  

1 - 31 mai 2024

Online   

În perioada 1-31 mai 2024, cei 15 profesori din cele 3 școli partenere în proiect, au lucrat online pentru a realiza resursa digitală destinată elevilor din grupul țintă al proiectului. Fiecare profesor a realizat o lecție care  include tehnologia, pe una dintre cele 5 teme principale, precum și un material destinat Ghidului profesorului. 

Materialele realizate de către profesori vor fi folosite în timpul Taberei de vară pentru elevi, care se va desfășura în perioada 1-5 iulie 2024, simultan în România, Croația și Slovacia. 

Eveniment de diseminare proiect 

Aprilie 2024

Drobeta-Turnu-Severin, România   

În luna aprilie 2024, elevii și profesorii de la Liceul Tehnologic „Lorin Sălăgean” din Drobeta-Turnu-Severin, care au participat la întâlnirile transnaționale de proiect - ateliere de lucru pentru profesori și elevi, organizate în Croația și Slovacia, au diseminat experiențele trăite.  

Elevii și profesorii au realizat prezentări pe care le-au susținut în cadrul școlii, pentru elevi și profesori, accentuând importanța participării la proiecte de tip Erasmus+. 

Întâlnire Transnațională de Proiect

25 - 31 martie 2024

Trnava, Slovacia  

În perioada  25 - 31 martie 2024, 4 elevi și 2 profesori de la Liceul Tehnologic „Lorin Sălăgean” din Drobeta-Turnu-Severin, membri în echipa de proiect, au participat la Întâlnirea transnațională de proiect - ateliere de lucru pentru elevi, organizată de Stredná odborná škola elektrotechnická Trnava, Slovacia. La întâlnire au mai participat și 4 elevi și 2 profesori de la Gimnazija Metković, Croația, precum și elevi și profesori din școala gazdă. 

Elevii și profesorii au avut întâlniri cu elevii și profesorii școlii din Slovacia, au descoperit sistemul de învățământ slovak, au participat la ateliere de lucru care au avut ca temă Inovația în școală prin tehnologie, au asistat la ore deschise din care au învățat cum să folosească tehnologia în procesul de învățare și predare și au descoperit orașul și regiunea în care se află școala slovacă.  

Întâlnire Transnațională de Proiect

5 - 11 februarie 2024

Metković, Croația 

În perioada  5 - 11 februarie 2024, 5 profesori de la Liceul Tehnologic „Lorin Sălăgean” din Drobeta-Turnu-Severin, membri în echipa de proiect, au participat la Întâlnirea transnațională de proiect - ateliere de lucru pentru profesori, organizată de  Gimnazija Metković, Croația .La întâlnire au mai participat și 4 profesori de la Stredná odborná škola elektrotechnická Trnava, Slovacia , precum și profesori din școala gazdă. 

Profesorii au avut întâlniri cu elevii și profesorii școlii din Croația, au descoperit sistemul de învățământ croat, au participat la ateliere de lucru care au avut ca temă Inovația în școală prin tehnologie, au asistat la ore deschise din care au învățat cum să folosească tehnologia în predare și au descoperit orașul și regiunea în care se află școala croată.  

program - official.pdf
Evaluation form.pdf

Anunț selecție mobilitate - elevi 

Anunt selectie elevi DEIS.pdf

Întâlnire Transnațională de Proiect

11-15 decembrie 2023

Drobeta-Turnu-Severin, România 

În perioada 11-15 decembrie 2023, Liceul Tehnologic „Lorin Sălăgean” din Drobeta-Turnu-Severin a organizat Întâlnirea transnațională de proiect la care au participat 2 profesori de la Gimnazija Metković, Croația (prof. Ana Dragović și prof. Ana Bebić) și 2 profesori de la Stredná odborná škola elektrotechnická Trnava, Slovacia (prof. Monika Kučerková și prof. lukas Ilavský). Participanții au avut întâlniri cu elevii și profesorii școlii din România, au descoperit sistemul de învățământ românesc, dar și orașul, județul și regiunea în care se află școala.  

ÎNTÂLNIRE TRANSNAȚIONALĂ DE PROIECT.pdf
Invitatie presa.pdf

Anunț selecție membri echipa de proiect 

Anunt selectie echipa de proiect.pdf

Prezentare Proiect

Prezentare Erasmus DEIS.pdf