DEIS

Digital Education for Innovation in School

LinkFacebookInstagramLink

Întâlnire Transnațională de Proiect

5 - 11 februarie 2024

Metković, Croația 

În perioada  5 - 11 februarie 2024, 5 profesori de la Liceul Tehnologic „Lorin Sălăgean” din Drobeta-Turnu-Severin, membri în echipa de proiect, au participat la Întâlnirea transnațională de proiect - ateliere de lucru pentru profesori, organizată de  Gimnazija Metković, Croația .La întâlnire au mai participat și 4 profesori de la Stredná odborná škola elektrotechnická Trnava, Slovacia , precum și profesori din școala gazdă. 

Profesorii au avut întâlniri cu elevii și profesorii școlii din Croația, au descoperit sistemul de învățământ croat, au participat la ateliere de lucru care au avut ca temă Inovația în școală prin tehnologie, au asistat la ore deschise din care au învățat cum să folosească tehnologia în predare și au descoperit orașul și regiunea în care se află școala croată.  

program - official.pdf
Evaluation form.pdf

Anunț selecție mobilitate - elevi 

Anunt selectie elevi DEIS.pdf

Întâlnire Transnațională de Proiect

11-15 decembrie 2023

Drobeta-Turnu-Severin, România 

În perioada 11-15 decembrie 2023, Liceul Tehnologic „Lorin Sălăgean” din Drobeta-Turnu-Severin a organizat Întâlnirea transnațională de proiect la care au participat 2 profesori de la Gimnazija Metković, Croația (prof. Ana Dragović și prof. Ana Bebić) și 2 profesori de la Stredná odborná škola elektrotechnická Trnava, Slovacia (prof. Monika Kučerková și prof. lukas Ilavský). Participanții au avut întâlniri cu elevii și profesorii școlii din România, au descoperit sistemul de învățământ românesc, dar și orașul, județul și regiunea în care se află școala.  

ÎNTÂLNIRE TRANSNAȚIONALĂ DE PROIECT.pdf
Invitatie presa.pdf

Anunț selecție membri echipa de proiect 

Anunt selectie echipa de proiect.pdf

Prezentare Proiect

Prezentare Erasmus DEIS.pdf